Over Jorellafit


Diep van binnen weet jij dat je meer kunt zijn dan de persoon die je nu bent. Je weet dat dit niet het lichaam is waar je genoegen mee neemt. 

Je wilt iedere dag rondlopen met het gevoel van geluk, zelfverzekerdheid en trots! Deze emoties komen alleen niet overeen als je nu in de spiegel kijkt. Dat moet afgelopen zijn.

Dat is waarom je hier bent.

Je zit hier goed als je wilt afvallen of aankomen. Het maakt niet uit welke stappen je moet ondernemen. Je wilt aan de slag. Je wilt zekerheid. Afscheid nemen van teleurstelling(en).

Op dit moment weet je alleen even niet hoe je dat moet realiseren. Je voelt je vastgelopen.

Dat is niet erg. Wij zaten in dezelfde situatie.

We helpen vanuit onze overtuigingen

  • Wij geloven dat jij degene bent die dagelijks kan rondlopen met een optimaal gevoel van geluk en gezondheid. Wij laten je ervaren hoe dit voelt.
  • Wij geloven dat jij jouw ultieme doel te lang verborgen hebt gehouden in je achterhoofd. Wij ontdekken jouw werkelijke doel en vertalen dit naar realiteit.
  • Wij geloven dat je het verdient om trots te zijn op wie je bent. Wij zijn vastbesloten om jou van de juiste stappen te voorzien.
  • check
    Wij geloven dat jouw basis van geluksgroei begint door je relatie met voeding en beweging te verbeteren.
Jordy en Estrella Jorellafit

Kortom, je hebt iets belangrijks te doen. Iedere dag dat je niet gelukkig opstaat, is een dag te veel. Samen zorgen we voor een doorbraak.

Wij zijn Jordy en Estrella. Wij hebben een OBSESSIE om jouw geluk te optimaliseren door de relatie met voeding en beweging te verbeteren. Dat is wat we doen. Met 100% resultaat. 

Waarom Jorellafit?

Vroeger waren wij niet gelukkig met wie we waren. Vooral niet als we in de spiegel keken. We waren niet extreem dik, maar wel flink gezet. Voldoende om andere mensen naar ons te laten kijken. Voldoende om, zelfs op de jonge leeftijd die we hadden, met schaamte ons t-shirt uit te trekken op het strand.

We besloten het roer om te gooien.

Ok, waar beginnen we? Ja, dat is een goede vraag…

Social media bestond niet. Internet stond nog niet vol met tips over afvallen.

Weet je wat... We gaan alleen maar salades eten. Die zijn gezond. En groen. Ohja, en dan mogen we één keer in de week een ‘cheatday’ om onze stofwisseling een boost te geven. Dat hadden we ergens voorbij zien komen…

Een paar weken later geen zichtbaar resultaat. Zit het dan in onze genen? Doen we nog iets verkeerd? Eten we nog te veel? Sporten we te weinig? Constante frustratie. Dagelijkse teleurstelling.

Als iemand anders het kan, moet het toch ook bij ons lukken?

We zijn blijven zoeken. Blijven aanpassen. Kijken wat wel en niet werkt. Stap-voor-stap verbeteren. Stap-voor-stap resultaat boeken. Stap-voor-stap leren door te proberen.

Het was voor ons een lang proces om te veranderen tot de personen die we nu zijn.

Uiteindelijk is het gelukt. We hebben een lichaam en een mindset waar we trots op zijn.

We zijn de leiders van onze eigen levens geworden.

Maar wat hadden wij graag een kant-en-klaar stappenplan willen gebruiken met kennis en ervaring van iemand die alles al had meegemaakt. Het is een rol waarvan we vinden dat we die nu zelf moeten opvullen.

De kans is groot dat je afvallen of aankomen ziet als een moeilijk en complex proces. Het is zonde, want met de juiste stappen kan je resultaat behalen en ondertussen genieten van het proces. Dat is het doel.

Wij zorgen voor duidelijkheid. Wij creëren geluksgroei. Dat is waar wij voor leven. Het is onze obsessie.

Ontdek hoe groot onze obessie is om voor jouw doorbraak te zorgen. Zet nu de beslissende stap door een sparsessie met ons in te plannen. Wij gaan je vervolgens verbazen met de waarde die je vanuit ons gesprek ontvangt.

 Iedere dag dat je niet gelukkig door het leven gaat, is een dag te veel.  

We worden gedreven door onze waarden

Onze waarden bepalen niet alleen wie we zijn, maar helpen ons ook om jou van de beste service te voorzien.

Altijd jezelf blijven

Straal uit waar je voor staat

Begin de dag met een lach

Zoek naar een doorbraak, geen probleem

Doe dagelijks waar je gelukkig van wordt

Jorellafit 2018 - Algemene Voorwaarden - Privacy

>