Over Jorellafit

Een broer & zus met een passie en missie om zoveel mogelijk mensen te helpen

Missie: Balans en controle voor iedereen!

Jorellafit is er om jou als uniek persoon te helpen tijdens het creëren van een balans in het leven. Aangezien iedereen anders is, heeft deze ‘balans’ voor iedere persoon een andere betekenis. Jorellafit speelt hierop in door middel van één op één begeleiding. Daarnaast is het onze ambitie om lastige wetenschappelijke kennis te vertalen naar makkelijk te begrijpen informatie en actiestappen. Deze informatie en actiestappen delen we door middel van informatieve blogs, leuke en nuttige vlogs, online cursussen, workshops, lezingen, evenementen en de eerder genoemde coaching. 

Dit zijn wij

Jorellafit transformatie jordy

Jordy van Toor:

Jorellafit is voor mij begonnen uit een eigen ontdekkingsavontuur om 'gezonder' te eten en leven. Ik wilde een sixpack en al snel wist ik dat ik op dagelijkse basis een aantal fundamentele principes moest toepassen voor een goed resultaat. Met Jorellafit wil ik iedereen kennis laten maken om met een flexibele en controlerende manier met eten en trainen om te gaan. Ik gebruik mijn eigen ervaringen en onderbouwing vanuit de wetenschap om mensen op een juiste manier te helpen. Jorellafit gaat niet mee in trends, nee, Jorellafit laat je kennismaken met hetgeen dat het beste bij jou past!

Jorellafit transformatie Estrella

Estrella van Toor:

Als oprichtster van Jorellafit, voel ik mij verantwoordelijk voor het helpen van zoveel mogelijk mensen. De juiste makkelijk te begrijpen kennis voor het creëren van balans en het behalen van doelen, is namelijk iets wat iedereen verdiend. Toen ik 3 jaar geleden begon met de weg naar ‘mijn balans’, wist ik het meteen: er moet een platform komen waarop wel duidelijk is wat je moet doen om je levensstijl onder controle te krijgen. Vanaf dat moment zijn Jordy en ik er vol voor gegaan zodat doelen behalen & balans in het leven creëren voor iedereen makkelijk haalbaar is! 

Onze diensten

Jorellafit Community

Ben jij bezig met het creëren van balans, het behalen van je doelen of het in controle krijgen van je levensstijl maar heb je het gevoel dat je er soms alleen voor staat? Zie je soms (door alle verschillende online ‘waarheden’) door de bomen het bos niet meer? Word dan lid van de Jorellafit community en krijg direct toegang tot onze online cursussen + de leukste online lifestyle community van Nederland! 

Jorellafit Voedingscursus

Het behalen van je doelen is nog nooit zo makkelijk geweest. Met de Jorellafit voedingscursus leer je van begin tot eind wat je moet doen op het gebied van voeding om jouw doelen te behalen. Zeg maar dag tegen alle verschillende, juiste en onjuiste, informatie op het internet, want na het volgen deze 20 lessen durende online cursus ben jij je eigen Google Machine! 

Jorellafit Lifestyle traject

Heb jij een bepaald doel voor ogen, maar vind je het lastig om te bepalen wat je precies moet doen om dit doel te behalen? Wij staan voor je klaar! Met de één op één begeleiding ontvang je persoonlijke voedings- en trainingsschema’s en hebben we contact met elkaar wanneer jij maar wilt! 

Voor altijd dankbaar!

Na drie verschillende diëten geprobeerd te hebben, kwam ik via Instagram op de website van Jorellafit terecht. Hun manier van doen sprak me direct ontzettend aan: geen moeilijke termen of recepten met superfoods, maar gewoon ‘normaal’ net als ik en vele anderen. Ik besloot mij aan te melden en sindsdien is mijn levensstijl stap voor stap veranderd. Ik heb geen enkel moment het idee gehad dat ik dingen moest laten of niks leuks meer kon doen. Ik creëerde een balans en viel zelfs 8 kilo af. Ik kan niet anders zeggen dan dat Jordy & Estrella twee unieke toppers zijn die half niet weten hoe fijn het is om door hun gecoacht te worden. Dank jullie wel!

Yara van Bergen

Navigatie:

Wij werken o.a met:

Body & Fitshop

Club Vers

2B Slim

Mister Kitchen

Contactinformatie:

Jorellafit

Torenmolenerf 16

2807 DK

contact@jorellafit.nl

06-23464640

BTW-nummer: NL855781038B01

KvK: 64688569