Transformeer jezelf in de persoon die je graag wilt zijn!

Klik op de video hieronder om meer te weten te komen!

Niets lijkt te werken. Nu is het tijd voor iets anders...

Lekker eten kunnen we allemaal, maar een goede balans vinden is nog niet altijd even makkelijk. Recente cijfers liegen er niet om: mensen worden steeds dikker en dat is logisch, want de voedingsproducenten weten precies met welke producten ze ons blij kunnen maken!

We hebben de mogelijkheid om in iedere supermarkt op de hoek van de straat producten te kopen die we lekker vinden, maar dit heeft natuurlijk ook een keerzijde. Aan de ene kant vliegen de kilo's eraan, terwijl we ook dolgraag het lichaam van onze dromen willen hebben. We willen ons goed voelen, iedere dag met een fit gevoel opstaan, maar we willen ook niet teveel dingen laten. We leven tenslotte maar 1 keer toch?

Juist, met deze gedachte gaan meer mensen door het leven en vaak grijpen ze naar een 'tijdelijke' oplossing zoals een dieet of superpil die niet bestaat. Werkt een dieet niet dan? Jawel, alleen dan wel op de korte-termijn. In een dieet verlaag je (extreem) je aantal dagelijkse calorieën en let je heel goed op wat je precies eet, maar dit kan je natuurlijk nooit levenslang volhouden! 

"Je kan goed zijn in wiskunde, een bepaalde sport of tekenen, maar je kan nooit in alles top zijn. Iedereen zou een coach moeten hebben. De meeste wereldleiders hebben er tenslotte allemaal één." -Jorellafit

Zijn jullie geen dieet dan? Nee. Diëten zijn niet het antwoord op alles. Ze kunnen voor een tijdelijke trend en inkomsten zorgen voor de mensen die ze bedenken, maar dat is niet hoe wij willen handelen. 

Wat jij nodig hebt, in plaats van een dieet, is begeleiding. Iemand die je helpt en vertelt hoe je de volgende stap kunt zetten naar datgeen wat je wilt bereiken. Vooral op de momenten wanneer jij het nodig hebt. Samen werken we naar een levensstijl die bij jou past. 

Dit is wat voor ons echt telt. Dit is begeleiding. Dit is Jorellafit.


Als je voor Jorellafit kiest, brengt dat de volgende voordelen met zich mee:

Wekelijkse progressie

Bij Jorellafit draait alles om progressie. Je zal zowel fysiek als mentaal merken dat je verandert. We werken in kleine stappen en je zal merken dat iedere nieuwe stap voor de nodige motivatie zal zorgen!

Levenslange kennis

Het weten van het 'waarom' achter je levensstijl zien wij als belangrijkste factor voor levenslang succes. Je leert bij Jorellafit daarom alles over fit, food & balance in de vorm van wekelijkse kennisupdates via onze speciale klanten-zone!

Keihard resultaat

Na vier maanden heb jij jezelf volledig getransformeerd tot de persoon die je altijd al hebt willen zijn. Nieuwe kennis, een ander lichaam en een bonk motivatie om nieuwe uitdagingen in het leven aan te gaan!

Irene Hilmaat
"Tijdens het Lifestyle traject van Jorellafit heb ik in mijn eigen tempo geleerd wat mijn lichaam nodig heeft."
- Maaike (doel: herstellen van ondergewicht)  

Niemand is hetzelfde. Dit geldt ook voor ons Lifestyle traject...

"Iedereen is anders. We gaan samen op zoek naar de beste oplossing."

Jorellafit is anders omdat we zowel onze theoretische en praktische kennis op onszelf hebben toegepast en wij dit gebruiken om jou te begeleiden. Iedere persoon zien wij als een puzzel die op een andere manier in elkaar past. Iedereen heeft zijn eigen wensen, voorkeuren en bepaalde eisen op het moment van aanmelden. 

Hoe gaan wij hier mee om? We willen je zo goed mogelijk helpen door:

De juiste vragen te stellen

We willen van je weten wat voor jou belangrijk is en waar we rekening mee moeten houden. 

Actief te luisteren

Om erachter te komen wat jij nodig hebt en wat je wilt bereiken.

Goed op te letten

Wees gerust, we lopen niet constant in je nek te hijgen, maar willen graag wel op specifieke contactmomenten weten hoe het met je gaat en hoe je je voelt. 

Een band te scheppen

Wij zijn geen coaches die alleen maar zeggen wat je moet doen. We vinden het leuk om je te leren kennen en ook dingen te bespreken die niet over het Lifestyle traject gaan. 

In te springen als dat nodig is

Mocht je nou even in een mindere periode zitten, dan staan wij voor je klaar om jou het beste advies te geven in een bepaalde situatie. Niks aan de hand. Heel normaal. 

Wat het Lifestyle traject jou te bieden heeft:

Persoonlijk voedingspatroon

"Een persoonlijk voedingspatroon dat aansluit op jouw wensen en voorkeuren."

In tegenstelling tot veel andere coaches verbieden wij geen enkel product tijdens jouw traject. Jij geeft aan wat je graag wilt eten en wij zorgen ervoor dat je dit kunt terugvinden binnen jouw voedingspatroon. Iedere 2 weken ontvang jij van ons een nieuw voedingsschema!

Klik op de video voor meer uitleg!

Klik op de video voor meer uitleg!

Trainingsschema's   passend bij jouw doel

Alle soorten trainingsschema's zijn mogelijk. We bieden zowel trainingsschema's aan voor thuis als in de sportschool. Je zal iedere training uitvoeren met maximale effectiviteit, wat zich in combinatie met een goed voedingspatroon uitbetaalt in extreem resultaat!

  • Voor een trainingsschema in de sportschool heb je de keuze tussen 3,4, of 5 dagen per week.
  • Voor de thuistrainingen ontvang je iedere maand een 'trainingsblok', waarmee je iedere maand andere trainingen kan doen! 

Kennisupdates in onze speciale klanten-zone

Een traject volgen zonder dat je iets leert, is niet wat we willen.

Met de (opbouwende) wekelijkse kennisupdates leren wij je alles wat je moet weten tijdens het traject. Zo leer je bijvoorbeeld waarom je de dingen eet die je eet en waarom bepaalde trainingen zijn opgebouwd zoals ze zijn. Kortom, na het afronden van het traject beschik jij over alle kennis die je nodig hebt om zelfstandig verder te kunnen voor de rest van je leven!

Klik op de video voor meer uitleg!

Klik op de video voor meer uitleg!

Altijd in contact met Jordy & Estrella

Het online traject doorlopen is natuurlijk leuk, maar niks kan op tegen echte begeleiding. Jordy & Estrella zullen tijdens het traject op verschillende momenten contact met je opnemen.

Ben jij iemand die veel hulp nodig heeft? Geen probleem. 

Iemand die het liefst zelfstandig het traject wilt doorlopen? Geen probleem.

Weet gewoon dat we altijd voor je klaar staan via WhatsApp, mail & zelfs Skype. 

jon winnes
"Vooral het persoonlijk contact en de constante hulp van Jordy & Estrella is heel erg fijn."
(doel: spiermassa opbouwen)
olifant testimonial
"Het geweldige aan het Jorellafit Lifestyle traject, is dat je resultaat behaalt, terwijl je ondertussen alles leert over je nieuwe levensstijl."
- Irene Hilmaat (doel: de juiste voedingsbalans vinden)

Het Jorellafit Lifestyle traject

"Het traject is alles wat je nodig hebt voor jouw transformatie."

Niks kan jouw transformatie meer in de weg staan. Samen gaan we opzoek naar een levensstijl die het beste bij jou past, waarmee doelen worden bereikt en een blijvend resultaat is gegarandeerd!


Jij wilt toch ook het beste voor je lichaam? Maak nu 1 van de beste keuzes uit je leven en investeer in jezelf met Jorellafit! Alleen jij bent verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt. Laat ons je helpen!

Meld je nu aan voor het Lifestyle traject!

​Klik op de onderstaande knop om je direct aan te melden en jouw transformatie in te zetten!

Ed Rabooy
"Mijn belangrijkste vraag voordat ik begon met het traject was of Cheatdays ook wekelijks inbegrepen waren."
- Ed Rabooy (doel afvallen)
demy van leeuwen
"Ik ging altijd naar de gym zonder plan, totdat ik met Jorellafit in contact kwam."
- Demy  (doel: 'fitter worden')
Irene Hilmaat

"Ik ben door Jorellafit veranderd in een nieuw persoon en kan een zware periode achter me laten..."

- Kim Mathot (doel: gezond aankomen)

Jij krijgt de volledige aandacht, want we werken met vaste maandelijkse aantallen

Iedere klant verdient de beste begeleiding. Dit is ook de reden waarom we werken met vaste maandelijkse aantallen. Begeleiding nemen we bij Jorellafit erg serieus en daarom willen we iedereen dezelfde aandacht kunnen geven. De plekken zitten altijd snel vol, dus mocht je twijfelen om je aan te melden, dan kan je niet te lang wachten. Het zou tenslotte zonde zijn als je een hele maand moet wachten om te kunnen beginnen. Dit is iets wat we niemand gunnen, maar helaas is dit de manier waarop het nu gaat, omdat we niet willen werken met externe begeleiders.

Ondertussen heb je al vele voordelen van het Jorellafit traject voorbij zien komen. Stel je eens voor wat je allemaal mist als je je niet aanmeldt. Je hebt nu de kans om je transformatie in te zetten, wees trots op jezelf en meld je aan!

 Overzicht

  • Geen Dieet, maar Nieuwe Levensstijl
  • Wekelijkse Kennisupdates
  • Persoonlijke Voedings- & Trainingsschema's
  • Altijd Contact met Jordy & Estrella

Alles voor slechts:

€69,95 

Per maand.

Meld je nu aan voor het Lifestyle traject!

De maandelijkse plekken zitten snel vol. Doe jij mee met de volgende groep op 30 juli 2018?

Nog 16 plekken vrij!
>