Investeren in jezelf!

Hé, dat hoor je niet zo vaak eigenlijk! Ik heb geïnvesteerd in mezelf, ik heb iets gekocht of gedaan waar ik uiteindelijk beter van word. Raar eigenlijk, we hebben allemaal maar één leven en daar moeten we het mee doen. 

Wat wij bij Jorellafit hebben bedacht is een traject waardoor jij al je doelen op het gebied van voeding, beweging maar zeker ook gedrag kan halen.

Wij merkten om ons heen dat mensen continue moeite hebben met hun ideale gewicht, de perfecte training of het behouden van "motivatie". Wij hebben onszelf bepaalde dingen aangeleerd waardoor wij ons nooit zorgen maken over voeding, training of balans.

Om dit zoveel mogelijk mensen te leren hebben we Jorellafit gestart. Een bedrijf die mensen helpt om de juiste levensstijl te vinden en helpt om deze levensstijl voor altijd te behouden.

Geen diëten, geen moeilijke restricties, geen 6 x per week naar de sportschool of andere moeilijke punten. Wij weten wat werkt en wat werkt voor jou.

WAT IS DE 'PERFECTE' LEVENSSTIJL?

Als het gaat om levensstijl, is niks zwart of wit. Iets is niet gezond of ongezond, niet goed of slecht. Wij leren jou alle tinten grijs die hier tussen zitten. Wij leren jou wat er nodig is om jouw doel te bereiken. Of dit nou afvallen, aankomen, gespierder worden of meer rondingen krijgen is, het kan allemaal.

Wij leren jou waarom het meeste wat je online of in magazines leest, onzin is. Wij leren jou om altijd door te vragen als iemand iets vertelt als waarheid. 

Een mooi voorbeeld hiervan is dat Jordy niet ontbijt. Als hij dit tegen mensen zegt, valt iedereen over hem heen door te zeggen dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is.

Jordy's favoriete vraag is dan: waarom? Van wie heb je dat gehoord? En waarom is het zo? Het antwoord is bijna altijd hetzelfde: "Heb ik ergens gelezen", "dat zeggen ze toch","anders start je motortje niet met verbranden."

Het grappige hiervan is dat deze mensen echt geen flauw idee hebben waar ze het over hebben. Het motortje gaat nooit uit, je lichaam is altijd bezig. Er bestaat niet zoiets als een aan en uitknop als het om verbranden van calorieën gaat.​

'TEF' PRINCIPE

Waar mensen vaak onbedoeld op doelen is het TEF principe. Dit staat voor de 'Thermic Effect of Food'.

Dit principe houdt rekening met het feit dat alles wat je eet ook verwerkt moet worden door het lichaam. Deze verwerking kost ook calorieën en dit noemen mensen vaak verbranding.

Wat mensen echter niet weten, is dat dit op basis van een percentage gebeurd, dus dat het niet uitmaakt of je s’ ochtends, ’s middags of s’ avonds eet.

Het percentage wat je verbrandt, zal in alle gevallen hetzelfde zijn. Oftewel; je motortje start gewoon ‘s ochtends maar zal het eten, wat je dus niet binnenkrijgt in het geval van Jordy, niet hoeven te verwerken. Dit zal op een later moment van de dag gebeuren als je wel eet.

Zomaar een klein voorbeeld over hoe fijn het is om kennis te hebben over dit soort zaken.

WAT DOE JIJ?

Neem het heft in eigen hand, investeer in jezelf en bepaal zelf je eigen waarheden op basis van onderzoek en wetenschap. Niet op basis van wat 'ze' zeggen en wat je hebt gehoord van 'anderen'.

Na het traject van Jorellafit ben jij van alles op de hoogte en ben je als het ware je eigen coach geworden.

Je snapt hoe het lichaam werkt, waarom er niet zoiets bestaat als gezond vs ongezond, je kent de beste manier van training en weet dat het niet altijd 100% goed gaat.

Je leert bij ons ook hoe je het weer op moet pakken als het even tegen zit. Wij pretenderen niet altijd alles goed te doen, zeker niet, we zeggen wel dat we jou de tools geven om dit weer op te lossen.

Om nog even af te sluiten met een 'cheesy' quote: "Als je iets wilt bereiken wat je nog nooit hebt bereikt, dan moet je dingen doen die je nog nooit hebt gedaan!".

Neem de stap en investeer in jezelf. Leer jezelf waarderen en leer alles wat je moet weten om jouw doel te bereiken!

LET OP!

Ben je nog niet helemaal zeker van ons lifestyletraject of is voor jou de stap nog iets te groot? Dan heb je misschien vast wel oor naar onze 4 verschillende kennisguides over voeding, training, lifestyle & gezonde recepten. 

Wij hebben deze guides ontwikkeld na aanleiding van de vele vragen die we hebben gekregen. Iedere guide staat vol met waardevolle informatie binnen ieder thema.

Het totaalpakket met de vier guides is alles wat je nodig hebt voor het creëren van je eigen levensstijl en biedt daarmee een uitstekende tussenstap ter voorbereiding op het lifestyle traject!

>