Contact


Wij zijn er voor je! 


Heb je een brandende vraag of wil je meer te weten komen over onze producten? Klik op de contact button hieronder en wij geven antwoord! 

Op deze pagina vind je ook een FAQ gedeelte, waarin je ons antwoord kan vinden op ​de veelgestelde vragen over onze trajecten, producten, prijzen en nog veel meer!


Wij willen jou heel graag helpen. Wij hebben de tools om samen jouw doelen te behalen. Ben jij klaar voor verandering, maar wil je nog meer weten over het programma of onze werkwijze? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen hieronder. Staat je vraag er niet tussen? Klik dan op 1 van de buttons hiernaast!

__CONFIG_custom_phone__{"phone_no":"06-23464640","phone_text":"Bereik ons op","mobile_phone_text":"","color":"default"}__CONFIG_custom_phone__

Klik op de contact button en stuur direct een email naar ons of druk op bellen om contact met ons op te nemen


Kan ik direct starten nadat ik me heb aangemeld?

Wij werken met maandelijkse groepen. De startdatums waarop de nieuwe groepen van start gaan zijn ongeveer rond de eerste van de maand. Na het aanmelden, kom je terecht bij onze questionnaire. Wanneer wij deze ingevuld ontvangen hebben, gaan wij aan de slag met jouw persoonlijke schema's!


Moet ik dan alleen maar gezond eten, met superfoods en supplementen enzo?

Nee, wij werken niet met de term superfoods en deze hoef je dan ook zeker niet te eten. Het is een mooie marketing term, maar wij leren jou liever alles op het gebied van echte voeding en laten je inzien waarom je ook nog gewoon kunt genieten van ‘ongezonde’ dingen. Ben & Jerry’s en chocolade kan je dus ook gewoon blijven eten!

Hebben jullie je doelen bereikt?

Ja en nee. Je moet dit avontuur niet zien als een sprint, maar als een marathon. Wij hebben onze doelen bereikt, maar ook weer bijgescherpt. We proberen zowel fysiek als mentaal dagelijks verder te groeien!


Ik vind het een flink bedrag per maand, is dat het waard voor mij?

De leefstijl programma’s van Jorellafit zullen zorgen voor een hele andere kijk op voeding, training en gedrag dan dat je waarschijnlijk nu hebt. Door in jezelf te investeren zal je fitter, energieker, positiever en gelukkiger in het leven komen te staan. Dit lijkt ons een kleine prijs voor het geluk wat jij uit de fitste versie van jezelf gaat halen!


Wat kan ik verwachten tijdens jullie traject?

We hebben een blog geschreven over het gehele traject dat jij gaat doorlopen, zodra jij je aanmeldt bij 1 van onze trajecten. Klik hier om direct naar de Jorellafit traject-tour te gaan! 

Wat kost Jorellafit?

Wij bieden verschillende trajecten aan. Deze verschillende uiteraard qua prijzen en mogelijkheden. Klik hier om naar de traject overzichten te gaan, vergelijk prijzen, mogelijkheden en kom tot jouw beste keuze!


Heb je een sportschool abonnement nodig voor Jorellafit?

Nee, wij vullen de training in op jouw behoeftes en voorkeuren. Je kan jouw doelen prima bereiken zonder een sportschool abonnement of met onze speciaal ontwikkelde thuisworkouts! 


Ik wil wel fit worden maar ik vind sommige dingen echt te lekker, wat nu?

Dan heb je geluk! We leren jou bij Jorellafit dat het leven een balans moet zijn. We verbannen geen producten of bepaalde voedingsstoffen. We gaan aan de slag met een gebalanceerd schema waar ook jij invloed op hebt. Je kan dus vaak genoeg heerlijke ‘slechte’ dingen eten!