Jorellafit E-books

Hier vind je alle online e-books van Jorellafit, deze e-books zijn gratis te downloaden.

De dertig dagen transformatie guide

Een levensstijlverandering, iets wat voor velen een ingewikkelde opgave lijkt, maar met de juiste actiestappen helemaal niet zo lastig is. Dit e-book is de ultieme en meest praktische alles-in-één transformatie guide voor het veranderen van jouw levensstijl waar je vandaag nog mee kunt beginnen.

Het laat je stap voor stap zien hoe en wat je moet eten, hoe je moet trainen en wat je moet doen als je niet aan het eten of trainen bent. Kortom: in deze transformatie guide hebben wij de nodige wetenschappelijke kennis vertaald naar simpele actiestappen die jou gaan helpen met het veranderen van je levensstijl!

Laat je verwonderen in de wereld van makkelijke actiestappen omtrent voeding, training, mindset, rust en meer!

Maximale spiergroei in twee maanden

Loop jij soms door de sportschool zonder enig idee te hebben wat je nou eigenlijk aan het doen bent? Of ontbreekt de motivatie omdat je geen plan klaar hebt liggen? Dan is het tijd om de magie van deze guide te ontdekken. Dit klinkt heel zweverig, maar eigenlijk is dat het alles behalve. In deze guide vind je namelijk een compleet uitgewerkt trainingsschema voor 3 of 4 dagen per week die zich focust op het opbouwen van spiermassa.

Na het downloaden van dit e-book weet jij precies wat je moet doen om efficiënt te trainen en zal je nooit meer met een onvoldaan gevoel de sportschool uitlopen. Ook leer je dat ‘ik heb geen tijd’ geen excuus is om te gaan trainen: efficiënt en goed trainen kost minder tijd dan je van tevoren denkt!

Navigatie:

Wij werken o.a. met:

Body & Fitshop

Club Vers

2B Slim

Mister Kitchen

Contactinformatie:

Jorellafit

Torenmolenerf 16

2807 DK

contact@jorellafit.nl

06-23464640

BTW-nummer: NL855781038B01

KvK: 64688569