"Afvallen moet mij toch ook lukken?"

Wat als je de hele dag het gevoel hebt dat je in totale controle bent van jouw lichaam? 

Wat als je de zekerheid hebt dat niks verkeerd kan gaan en je de volledige focus kunt leggen op dingen die resultaat opleveren? 

Wat als je kan stoppen met het kijken naar anderen en kan werken aan het lichaam dat je verdient?

Heb jij al veel afvalpogingen gedaan en herken jij je hierin?

‘Wat doe ik verkeerd?’ Hoe vaak heb je jezelf die vraag gesteld de afgelopen tijd? Misschien heb je vorige maand toevallig nog een nieuw dieet geprobeerd, maar heeft ook deze niet geleid tot blijvend resultaat.

Wat kan ik nog meer proberen om af te vallen?’ Continue voel je de druk om niet te veel te eten, maar ondertussen kan je dat puntje taart ook niet laten staan. En wat je ook probeert, minder koolhydraten, geen koekjes meer bij de koffie of meer groente en fruit, het levert niet het blijvende resultaat op waar je van droomt.

 • Je voelt je onzeker. Je hebt al zoveel geprobeerd, maar niks werkt. Je begint steeds meer aan jezelf te twijfelen.
 • Je bent teleurgesteld bij ieder weegmoment en iedere blik in de spiegel.
 • Je baalt ervan dat je je leuke kleren niet meer past.
 • Het frustreert je dat het bij anderen wel lukt, maar bij jou niet, wat je ook probeert.
 • Je wilt afvallen, maar je wilt ook genieten van het leven en lekker eten.
 • En je ben ten einde raad en vraagt je af of er wel een manier bestaat die zorgt voor het blijvende resultaat waar je van droomt.
Jorellafit gezond afvallen zonder frustratie estrella

Toch geloven wij dat het voor jou ook mogelijk is om af te vallen zonder frustratie.

Als het je nu niet lukt, ontbreekt het je waarschijnlijk aan hulp en concrete stappen die jou helpen om op een eenvoudige, gezonde manier af te vallen. Herkenbaar? Weet dan dat er een oplossing is: je hebt een plan en persoon nodig die jou vertellen wat het beste voor je is.

Wij weten als geen ander hoe lastig het is om na de keuze om af te vallen, daadwerkelijk actie te ondernemen. Want hoeveel moet je eten? Hoe weet je of dat puntje taart binnen jouw doel past? En bij wie kan je aankloppen als je net even dat extra zetje in je rug nodig hebt?

In ons coachingsprogramma ‘Afvallen Zonder Frustratie’ hoef je hier niet over na te denken. Je gaat samen met ons stap voor stap aan de slag en leert wat het beste is voor jouw lichaam.

Alles wat jij nodig hebt om op een gezonde manier af te vallen, vind je in jouw persoonlijke plan. Hierdoor weet je precies wat je moet doen om een einde te maken aan jouw frustratie om dat getal op de weegschaal, op een leuke eenvoudige manier af te vallen en tegelijkertijd te genieten van eten dat je lekker vindt. Wij gebruiken de maaltijden en tips & tricks uit jouw persoonlijke plan zelf nog altijd en hebben hierdoor de afgelopen jaren ons zelfbeeld, energieniveau en relatie met eten zelfs zoveel verbeterd, dat we ons gelukkiger voelen dan ooit!

Jorellafit gezond afvallen zonder frustratie jordy

Niet eens zo lang geleden zaten wij achter de laptop om te achterhalen wat wel een werkende manier was om af te vallen.

We wisten wel wat over voeding maar niet over wat we precies moesten eten om onze doelen te behalen. Laat staan over de stappen die we moesten ondernemen om dit ook daadwerkelijk te doen.

Toch voelden we het: wij kunnen dit en we stoppen niet voordat het gelukt is. We besloten om alles wat we niet wisten te gaan leren. En we pasten toe wat we ontdekten. Zo vielen we op een gezonde manier af, genoten we van de lekkerste maaltijden en behaalden we onze doelen.

Ondanks dat we dagelijkse bewuste keuzes maken, zorgen we er altijd voor dat we blijven genieten van producten die we echt lekker vinden. Wij houden bijvoorbeeld enorm van ijs, zelfgebakken appeltaart of een goede pizza, hier genieten we nog steeds van. Ons ideale levensstijl maakt dit mogelijk.

Soms voelt het alsof we met een groot geheim rondlopen​​:Op een gezonde manier afvallen kan zó makkelijk zijn, als je maar de juiste stappen zet.’ Daarom willen we dit zo graag met je delen, zodat ook jij jouw doel kunt realiseren.

Met 'Afvallen Zonder Frustratie' ontdek je:

 • Hoe gemakkelijk afvallen kan zijn als je de juiste stappen zet
 • Dat je met de juiste stappen altijd resultaat boekt
 • Waarom je tot nu toe nog geen blijvende resultaten hebt geboekt
 • Wat jij nodig hebt om je gelukkiger en zelfverzekerder te voelen dan ooit
 • Dat je met een juiste balans alles kunt blijven eten wat je lekker vindt
 • Dat calorieën tellen niet nodig is om op een gezonde manier af te vallen
 • Alternate Arrow Right
  Hoe lekker en makkelijk gezond eten kan zijn
 • Alternate Arrow Right
  Dat je geen uren in de keuken hoeft te staan om jouw doel te behalen
 • Alternate Arrow Right
  Dat je geen superfoods of power-poeders nodig hebt om de resultaten te behalen waar je van droomt
 • Alternate Arrow Right
  Hoe trots je zult zijn op jezelf als je strakjes voor de spiegel staat

Zo gaan we te werk:

Gedurende 4 maanden ontvang je om de twee weken een nieuw persoonlijk voedingsplan die al jouw zorgen omtrent voeding wegneemt. Het plan bestaat uit onze favoriete maaltijden die lekker, makkelijk en gezond zijn. Ook vind je er dagelijks een leuke to-do omtrent mindset of voeding. Je weet altijd wat jij kunt eten om jezelf optimaal te voelen en op een gezonde manier af te vallen.

+ je krijgt:

1

Hulplijsten in de voedingsplannen

Waarmee jij gemakkelijk je eigen draai aan de maaltijd kunt geven zonder dat dit invloed heeft op wat je binnenkrijgt.

2

Persoonlijke coaching

Via Whatsapp en email. Al jouw vragen zullen binnen no-time beantwoord worden.

3

Maandelijks een nieuw trainingsplan

Die jouw levensstijl ondersteund. Of je thuis wilt sporten, in de sportschool of een andere sport wilt doen. Wij zorgen voor een passend plan!

4

Toegang tot onze besloten leeromgeving

Waar je wekelijks 3 informatieve blogs vindt over voeding, beweging en mindset.

5

Een nieuwe jij met een nieuwe levensstijl

Voor de rest van je leven. Aan het einde van het programma ontvang je een complete ‘hoe nu verder’-guide waardoor je nooit meer bang hoeft te zijn voor terugval of twijfels!


Let op! Beperkt aantal plekken beschikbaar.

Omdat wij jou (en de andere deelnemers) de aandacht willen geven die je verdient, zijn er slechts 10 plaatsen per maand beschikbaar. Hierdoor kunnen wij onze tijd goed verdelen en creëren we samen een levensstijl die jou brengt naar jouw gewenste resultaten, voor de rest van je leven!

Nog negen plekken over...

Startdatum: 04-03-19

Investering

Je investering voor 'Afvallen Zonder Frustratie' is €69,97 per maand. Je krijgt hiervoor alles wat je nodig hebt om een einde te maken aan jouw frustratie omtrent afvallen en jezelf gelukkiger te voelen dan ooit. Ook krijg je direct toegang tot de leeromgeving van Jorellafit.

100% JORELLAFIT WAARDE GARANTIE

Wij weten zeker dat 'Afvallen Zonder Frustratie' je helpt een einde te maken aan alle afvalpogingen zonder blijvend resultaat. Ben je in de eerste maand na de start van het programma toch niet tevreden over het programma? Meld dit dan binnen 30 dagen na de start. Je krijgt je volledige investering terug. Bij deze garantie horen geen kleine lettertjes. Het is een stukje vertrouwen vanuit ons, wat we nog extra willen benadrukken. 

Magda

Voordat ik aan het programma begon vroeg ik me af of dit wel iets voor mij was, eten volgens een voedingsplan. Hoe zal het gaan? Kan ik daar wel mee omgaan? Wat als ik het niet kan? Toch besloot ik het te proberen, omdat ik wist dat het me zonder hulp sowieso niet zou lukken. Al snel kwam ik erachter dat de twijfels vooraf voor niks waren. De persoonlijke voedingsplannen waren heel makkelijk te volgen en het kostte nauwelijk tijd om de maaltijden te maken. Als je iets niet lust, wordt hier ook altijd rekening mee gehouden. Daarnaast vond ik het fijn dat je vragen altijd snel beantwoord worden. Als ik bijvoorbeeld een etentje had en dit aangaf, kreeg ik direct tips over hoe ik dit kon aanpakken. Ik ben erachter gekomen dat gezond eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn en weet nu ook dat iets lekkers af en toe je resultaten niet in de weg staat. Zelfs mijn vriend zegt nu dat gezond eten makkelijk en lekker is!

Wat gebeurt er als ik me aanmeld?

 • Je ontvangt een vragenlijst waarin je een aantal basisgegevens invoert die we nodig hebben om jou optimaal te kunnen coachen.
 • We voegen je toe aan de leeromgeving waar je direct kan starten met het lezen van de blogs. Dit kan je volledig in je eigen tempo doen gedurende het programma.
 • Minimaal 3 dagen voor de startdatum ontvang je jouw eerste voedings- en trainingsplan.
 • Vanaf dat moment gaan we samen aan de slag en werken we naar een levensstijl waarbij je trots bent op je lichaam, gelukkiger wordt dan ooit en de resultaten realiseert waar je van droomt.
Jorellafit testimonial Marianne Roelofswaard

MARIANNE roelofswaard

Ik was al een langere tijd te zwaar, maar had totaal geen zin in allerlei ingewikkelde dingen. Ik zag ertegenop om uitgebreide maaltijden te bereiden en dingen in huis te halen die ik verder nooit gebruik. Ook twijfelde ik of ik het wel vol zou houden. Mijn dochter heeft me uiteindelijk over de drempel getrokken, we zijn toen samen het programma gestart. Achteraf is het goed dat ik het gedaan heb. Het heeft me een enorme houvast gegeven en ik ben flink wat kilo’s verloren. Het is fijn dat je niet hoeft na te denken over wat je voor boodschappen moet doen en wat je ervan zal maken. Naast de kilo’s die ik verloren ben, is mijn mindset ook enorm veranderd. Bij mij op het werk hebben ze elke week wel een keer gebak en staat er altijd ontbijtkoek, chocolade en koekjes om te pakken. Het was voor mij eigenlijk heel gewoon om even wat te pakken, zonder erbij na te denken. Sinds mijn deelname ben ik hier veel bewuster over na gaan denken. De eerste keer gebak afslaan vond ik een hele overwinning, maar de vierde keer zag ik het eigenlijk niet eens meer. Als ik nu wat lekkers eet, doe ik dit bewust en is een klein stukje ook gewoon genoeg!

Veelgestelde vragen

Wanneer start het programma?

Hoelang duurt het programma?

Is het programma ook geschikt als je wilt aankomen?

Ik ben vegetarisch/vegan. Is het dan wel geschikt voor mij?

Ik vind het spannend om deze investering te doen. Hebben jullie een tip?

vera chun

Ik raad dit programma aan iedereen aan die wilt afvallen, zelf niet weet waar die moet beginnen of inspiratie tekort komt voor gezonde en makkelijke maaltijden. Vaak hebben mensen (ik zelf ook voordat ik startte aan het programma) een bepaald beeld bij afvallen: ‘als je wilt afvallen, dan moet je hele gekke dingen gaan doen. Of als je een voedingsplan krijgt, dan moet je vast allemaal rare dingen gaan eten.’ Jullie hebben bewezen dat dit alles behalve waar is. Het is fijn dat je aanpassingen door kan geven en dat jullie daar ook mee aan de slag gaan. Door de voedings- en trainingsplannen, jullie coaching en de informatieve blogs in de leeromgeving weet ik nu wat goed is qua voeding en sporten. Dit heeft voor de gewenste resultaten gezorgd welke ik met de opgedane kennis zelfstandig door kan zetten. Daar doe je het natuurlijk voor!

© Jorellafit 2018 - Algemene voorwaarden - Privacy

>