Gezond Aankomen Zonder Angst

‘’Het lukt me maar niet om op een gezonde manier aan te komen. En ik wil eindelijk weer eens kunnen genieten van een lekker ijsje’’

Ben je veel bezig met voeding en herken jij je hierin?

‘Waarom lukt het mij niet meer om te genieten van eten dat ik lekker vind?’ Hoe vaak heb je jezelf die vraag gesteld de afgelopen tijd? Misschien heb je vanochtend jezelf nog wel afgevraagd waarom je dat stukje chocolade niet durfde te pakken terwijl je er zo’n zin in had.

Wat kan ik doen om weer te kunnen genieten?’ Continue voel je de druk om niet te veel calorieën te eten en dat getal op de weegschaal onder controle te houden.

En wat je ook probeert, een klein blokje chocolade, een gezond taartje buiten de deur of een zelfgebakken bananenbrood, je blijft het moeilijk vinden om hiervan te kunnen genieten zonder schuldgevoelens.

 • Je bent je bang om snel aan te komen, en al helemaal in vet.
 • Je durft calorieën tellen niet los te laten. Je bent altijd maar met cijfertjes bezig.
 • Je focust je op het gewicht op de weegschaal. Je voelt je onzeker als er ook maar iets aan gewicht bijkomt.
 • Je bent bang om bepaalde producten te eten die je al een langere periode niet gegeten hebt. Een croissant? Echt niet!
 • Je vindt het lastig om de controle te verliezen. Je kunt nooit genieten van een etentje met de familie.
 • En je hebt haast niemand in je omgeving die je begrijpt. Je kan het met niemand delen.

Toch geloof ik dat het voor jou ook mogelijk is om weer te kunnen genieten van eten.

Als het je nu niet lukt, ontbreekt het je waarschijnlijk aan hulp en concrete stappen die jou helpen om op een langzame, gezonde manier aan te komen. Herkenbaar? Weet dan dat er een oplossing is: je hebt een plan en persoon nodig die jou vertellen wat het beste voor je is.

Ik weet als geen ander hoe lastig het is om na de keuze om gezond aan te komen, daadwerkelijk actie te ondernemen. Want hoeveel moet je eten? Hoe weet je of je niet te snel aankomt? En met wie kan je het delen als je even niet lekker in je vel zit?

In ons coachingsprogramma ‘Gezond Aankomen zonder Angst’ hoef je hier niet over na te denken. Je gaat samen met ons stap voor stap aan de slag en leert wat het beste is voor jouw lichaam.

Alles wat jij nodig hebt om op een gezonde manier aan te komen, vind je in jouw persoonlijke plan. Hierdoor weet je precies wat je moet doen om voldoende te eten, op een langzame manier aan te komen en weer te kunnen genieten van eten dat je lekker vindt. Ik gebruik de maaltijden en tips & tricks uit jouw persoonlijke plan zelf nog altijd en heb hierdoor de afgelopen jaren mijn zelfbeeld, energieniveau en relatie met eten zelfs zoveel verbeterd, dat ik me gelukkiger voel dan ooit!

Estrella gezond aankomen 2 (1)

Niet eens zo lang geleden stopte ik niets in mijn mond voordat ik wist wat erin zat.

Ik was goed in het bijhouden van mijn voeding maar wist niks over wat daadwerkelijk goed was voor mijn lichaam. Laat staan over hoeveel ik nodig had op een dag.

Toch voelde ik het: er moet iets veranderen. Ik was tenslotte al 2 jaar niet meer ongesteld geworden.

Ik besloot me te gaan verdiepen in voeding en het lichaam. En ik paste toe wat ik ontdekte. Zo kwam ik erachter dat ik mezelf de afgelopen jaren te kort hard gedaan en zelfs ongezond bezig was. Ik kreeg de energie die ik voorheen altijd had, ging dingen eten waarvan ik de afgelopen jaren niet eens een hap durfde te nemen en leerde weer genieten van een ijsje of punt taart.

Soms voelt het alsof ik met een groot geheim rondloop:​​Op een gezonde manier aankomen kan je zóveel brengen, als je maar de juiste stappen zet.’ Daarom wil ik dit zo graag met je delen, zodat ook jij jouw doel kunt realiseren.

Met 'Aankomen zonder Angst' ontdek je:

 • Hoeveel energie je krijgt van voldoende en de juiste voeding
 • Wat jij nodig hebt om je gelukkig en zelfverzekerder te voelen dan ooit
 • Hoe je een positieve mindset creëert die jou verder helpt met het behalen van je doelen
 • Dat calorieën tellen niet nodig is om op een gezonde manier aan te komen
 • Dat eten weer iets kan zijn waar je van geniet
 • Dat producten die je echt lekker vindt, maar nu niet durft te eten, ook binnen een gebalanceerde levensstijl passen
 • Alternate Arrow Right
  Dat aankomen helemaal niet zo eng is als je het op de juiste manier doet
 • Alternate Arrow Right
  Dat je met de juiste stappen nooit te snel aankomt
 • Alternate Arrow Right
  Dat jij niet de enigste bent die hiermee struggled

Zo gaan we te werk:

Gedurende 4 maanden ontvang je om de twee weken een nieuw persoonlijk voedingsplan die al jouw zorgen omtrent voeding wegneemt. Het plan bestaat uit mijn favoriete maaltijden die lekker, makkelijk en gezond zijn. Ook vind je er dagelijks een leuke to-do omtrent mindset of voeding. Je weet altijd wat jij kunt eten om jezelf optimaal te voelen en op een gezonde manier aan te komen.

+ je krijgt:

1

Hulplijsten in de voedingsplannen

Waarmee jij gemakkelijk je eigen draai aan de maaltijd kunt geven zonder dat dit invloed heeft op wat je binnenkrijgt. Hierdoor kan je ook gewoon met de rest van de familie mee eten zonder schuldgevoelens.

2

Persoonlijke coaching

Via Skype, Whatsapp/mail en de besloten Facebookgroep. Al jouw vragen zullen binnen no-time beantwoord worden.

3

Toegang tot motivatie, inspiratie, workouts, ervaringen, steun en tips

Van mij en de andere meiden uit de groep. Heb jij iets te vieren tijdens het programma? Dan vieren we dit met elkaar. Deel jouw leuke momenten en maaltijden in de groep en geniet van het proces. Gaat het even wat minder? Dat is ook niet erg! Ik, en de andere meiden uit de Facebook groep, zullen altijd voor je klaar staan om je te steunen en motiveren waar dat nodig is!

4

Een nieuwe vriendinnenclub

Die net als jij wilt gaan voor een leven om van te genieten en een lichaam om trots op te zijn. Tijdens het programma spreken we zelfs met elkaar af om te genieten van een heerlijke gezonde lunch.

5

Een nieuwe jij met een nieuwe levensstijl

Voor de rest van je leven. Aan het einde van het programma ontvang je een complete ‘hoe nu verder’-guide waardoor je nooit meer bang hoeft te zijn voor terugval of twijfels!


Let op! Beperkt aantal plekken beschikbaar.

Omdat wij jou (en de andere deelnemers) de aandacht willen geven die je verdient, zijn er slechts 10 plaatsen per maand beschikbaar. Hierdoor kunnen wij onze tijd goed verdelen en creëren we samen een levensstijl die jou brengt naar jouw gewenste resultaten, voor de rest van je leven!

Nog negen plekken over...

Startdatum: 04-03-19

Investering

Je investering voor 'Aankomen zonder Angst' is €69,97 per maand. Je krijgt hiervoor alles wat je nodig hebt om de angst om aan te komen te overwinnen en jezelf gelukkiger te voelen dan ooit. Ook krijg je direct toegang tot de besloten Facebookgroep.

100% JORELLAFIT WAARDE GARANTIE

Ik weet zeker dat 'Aankomen zonder Angst' je helpt om de angst om aan te komen te overwinnen en je gelukkiger te voelen dan ooit. Ben je in de eerste maand na de start van het programma toch niet tevreden over het programma? Meld dit dan binnen 30 dagen na de start. Je krijgt je volledige investering terug. Bij deze garantie horen geen kleine lettertjes. Het is een stukje vertrouwen vanuit mij, wat ik nog extra wil benadrukken. 

Jorellafit testimonial lieke brens

Lieke brens

Ik was voordat ik hiermee startte heel bang om snel aan te komen. Doordat ik al een langere periode bepaalde producten niet meer at en wist dat ik deze wel weer zou moeten eten tijdens het programma, was de beslissing om deel te nemen nog lastiger. Toch besloot ik dit te doen. Ik ben alleen maar stapjes vooruit gegaan en ben achteraf super blij dat ik hieraan heb meegedaan. Ik merk aan alles dat ik veranderd ben. Door het programma tel ik geen calorieën meer en ben ik veel meer gaan eten dan eerst. Ook eet ik weer producten die ik heel lang niet gegeten had, zoals pindakaas en een havermoutje. Dit zijn nu zelfs twee favorieten! Dat had ik van tevoren nooit kunnen bedenken. De steun van de andere meiden heeft me hierbij enorm geholpen. We hebben naast de Facebookgroep ook een Whatsapp groep aangemaakt waar we veel contact in hebben gehad. Ik eet zelf vegetarisch, maar met behulp van de hulplijsten kon ik vlees en vis makkelijk vervangen. Ik wil Estrella alleen maar heel erg bedanken. Ik vind het heel fijn en mooi dat jij andere meiden helpt en inspireert. Ik heb geen moment spijt gehad!

Amber De waalde

Het programma kwam voor mij precies op het goede moment. Ik was al een langere periode bang om aan te komen, maar wist dat er iets moest veranderen. Toen ik op Instagram dit programma voorbij zag komen, wist ik het meteen: dit moet ik doen. Ik heb vanaf dit moment geen seconde spijt gehad, ondanks dat ik het heel eng vond. De makkelijk te gebruiken voedingsplannen, het persoonlijke contact met Estrella en de besloten Facebookgroep met andere meiden die aan hetzelfde doel werkten hebben mij zoveel gebracht. Naast een gezonde relatie met voeding, ben ik veel zekerder geworden, zit ik dagelijks vol energie en sta ik 3-4 keer per week met plezier in de sportschool. Door het programma ben ik eten weer leuk gaan vinden en geniet ik van lekkere gezonde maaltijden. Ik ben Estrella hier onwijs dankbaar voor en ben blij dat ik weer voor mezelf durf te kiezen, accepteer dat ik aankom en heb geleerd dat voeding nodig is voor een gezond lichaam. Het gezonde leven is echt een nieuwe hobby voor me geworden!

Wat gebeurt er als ik me aanmeld?

 • Je ontvangt een vragenlijst waarin je een aantal basisgegevens invoert die ik nodig heb om jou optimaal te kunnen coachen.
 • We plannen een Skype-gesprek in waarin we de vragenlijst en jouw huidige situatie doornemen.
 • Ik voeg je toe aan de besloten Facebook-groep waar je de rest van de meiden leert kennen.
 • Minimaal 3 dagen voor de startdatum ontvang je jouw eerste voedingsplan.
 • Vanaf dat moment gaan we samen aan de slag en werken we naar een levensstijl waarbij je geniet van het leven, gelukkiger wordt dan ooit en weer plezier hebt in eten.
Jorellafit testimonial rian hanssen

Rian Hanssen

De aanmelding voor dit programma was voor mij een grote stap. Ik had het aankomen al een lange periode uitgesteld omdat ik bang was om het calorieën tellen los te laten. Toch voelde dit als iets wat ik moest doen. Ik volgde Jordy & Estrella al langer op Instagram en wist dat ik hun kon vertrouwen. Vanaf het moment dat ik het eerste plan kreeg, wist ik dat ik er klaar voor was. Dagelijks stonden er makkelijke en lekkere maaltijden en snacks op het menu met veel variatie. Ik vond het heel leuk om andere meiden te leren kennen die op dat moment ook deelnamen aan het programma. We konden alles met elkaar delen in de Facebookgroep en inspireerden elkaar met onze maaltijd foto's. Ook hebben we gezellig geluncht in Utrecht wat het nog eens extra leuk maakte! Ik raad dit programma iedereen aan die obsessief met voeding bezig is en weer op een leuke manier wilt genieten van lekker en gezond eten.

Veelgestelde vragen

Wanneer start het programma?

Hoelang duurt het programma?

Is het programma ook geschikt als je wilt afvallen?

Ik ben vegetarisch/vegan. Is het dan wel geschikt voor mij?

Ik vind het spannend om deze investering te doen. Heb je een tip?

Jorellafit testimonial eline schurer aankomen zonder angst

Eline schurer

Ik vond het erg spannend om hieraan deel te nemen omdat ik niet zo goed wist wat me te wachten stond. Wat moest ik eten? Hoe ingewikkeld zou het zijn? Hoeveel moest ik eten? Deze twijfels waren gelijk weg toen ik het eerste voedingsplan ontving. Ik heb heel gevarieerd gegeten en ervaren wat dat met me lichaam doet. Ik dacht vooraf dat je uren in de keuken moest staan en allemaal ingewikkelde dingen moest maken, maar dat viel reuze mee. De hulplijsten waarmee je een eigen draai aan het plan kan geven, vond ik ook heel fijn. Hierdoor kon ik ook gewoon met mijn ouders mee eten. Een ander groot pluspunt is de groep meiden waarmee je het programma volgt. Je leert veel van elkaar en gaat samen voor mooie resultaten. Als ik ergens mee struggelde kon ik dit delen met de andere meiden en kreeg ik daar altijd snel fijne reactie’s op. Ik ben een stuk gezonder gaan eten, erop gaan letten om meer groente en fruit te eten en heb ervaren dat ik me daar veel beter bij voel!

© Jorellafit 2018 - Algemene voorwaarden - Privacy - Opgestelde Garanties

>